FlowCentric Reception Interior Design

Pretoria, 27 May 2016 – With the construction of the new FlowCentric building designed by Ansteysteynberg Architect currently ongoing, we were approached by the client to design a spectacular reception. With this area being the first impression of the office building it was handled with importance, allowing visitors positive feelings and impressions as they enter for the first time.

2

Since this building consist of various floors, special attention was given to wayfinding signage using a combination between large back-lit block letters and laser-cut white Perspex lettering.  A custom designed pendant was done in such a way to represent the interconnected blocks in the company logo. The awards wall give way to the pendant lights through a large opening while also partially enclosing the space below, giving the impression of comfort and privacy in the waiting area. This wall aslo containts various forward angled blocks to allow an easier view of the various back-lit awards.

1

 Secondary design option-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s